Strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie.

Akceptuj
Polityka prywatności
zamknij

Forty kleparz

restobar



Kliknij w drinka, aby zobaczyć, w jaki sposób je podajemy

Koktajle

  • Martini Fiero & Kinley
    Martini Fiero / Kinley Tonik

    22

  • Aperol Spritz
    Aperol / Martini Prosecco / woda gazowana Delice / cząstka pomarańczy

    28

  • Negroni
    Bombay Sapphire / Martini Rosso / Campari / skórka z pomarańczy

    30

  • Cosmopolitan
    Amundsen / Cointreau / sok żurawinowy / sok z limonki

    25

  • Espresso Martini
    Amundsen / espresso / likier kawowy / syrop cukrowy

    25

  • Cuba Libre
    Bacardi Carta Oro / Coca-Cola / limonka

    25

  • French ’75
    Bombay Sapphire / Martini Prosecco / syrop cukrowy / sok z cytryny

    26

  • Whisky Sour
    Dewar’s White Label / Angostura Bitters / sok z cytryny / białko / syrop cukrowy

    26

  • Margarita
    Salitos Silver / Cointreau / sok z limonki

    27

  • Daiquiri
    Bacardi Carta Blanca / sok z limonki / syrop cukrowy

    24

  • Passion Martini
    Amundsen / puree marakuja / syrop waniliowy / sok z cytryny / Martini Prosecco

    32

  • Clover Club
    Bombay Sapphire / syrop malinowy / sok z cytryny / białko

    29

Koktajle Sezonowe

  • MOJITO
    klasyczne / truskawka / owoce leśne / kiwi
    Bacardi Carta Blanca / limonka / mięta / cukier trzcinowy / woda gazowana

    28

  • FROZEN DAIQUIRI klasyczne / truskawka / kiwi / mango
    Bacardi Carta Blanca / sok z limonki / syrop cukrowy / puree owocowe

    36

  • TOMATO & BASIL
    Bombay Sapphire / sok z cytryny / syrop cukrowy / pomidorki koktajlowe / bazylia

    29

  • PALOMA
    Salitos Silver / świeży sok z grejpfruta / sok z limonki / syrop z agawy / woda gazowana

    30

  • SANGRIA
    na białym winie / na czerwonym winie
    wino domowe / owoce sezonowe / miód

    0,2 - 25/ 1l - 99

zdjecie pozycji z menu

DO STOLIKÓW OD 10 OSÓB DOLICZAMY 10% WARTOŚCI RACHUNKU ZA SERWIS KELNERSKI / LISTA ALERGENÓW I SZCZEGÓŁOWE GRAMATURY POSIŁKÓW DOSTĘPNE U MANAGERA